Benátská sekce TSA prezentuje:

 

socha lezounů

 

Přepisy z kroniky
Zpackaného výletu

z bodu A do bodu X
v pátek 24. dubna 2015

 

Pépi

(Zatím se nevyjádřil.)

Mirka

(Zatím se nevyjádřila.)

Milena

(Zatím se nevyjádřila.)

Vašek

(Zatím se nevyjádřil.)

ja.

Až k tomu babylonskýmu dělu to vypadalo na skvělý výlet, zvlášť posezení v Bezpráví U Pildy bylo úžasné! Než jak jsme sjížděli po kraji lesa k brandýské plovárně, zaujala mne socha po sobě lezoucíh panáků vpravo na louce, zajel jsem k pravému kraji, zastavil, sundal foŤák, dal k oku a najednou jsem byl na zemi.

Za mnou dost daleko jedoucí a pozor nedávající Mirka mne naštěstí natrefila přesně doprostřed zadní pneumatiky, raděj si nepředstavuju, kam mne taky mohla trefit;-( (Že jsem nechal vlevo dost místa, je patrné z toho, že poslední Vašek stihl projet mezi ležící Mirkou a mnou.)

Mně se pádem do mokré louky vůbec nic nestalo. Zato Mirka spadla vlevo na asfalt a dopadlo to špatně a do Brandejsa dojela se zjevným sebezapřením. V Brandejse vyhledala lékárnu, kde jí provizorně ošetřili pravou ruku, aby mohla s námi jít vedle do Jiřičky na oběd. Seděli jsme venku na zahradě, což moc nedoporučuji, neb je to tam bez obsluhy;-(

Po obědě se s námi rozloučila a vyrazila na kole domů!!! My s Vaškem jsme pak bez problémů dojeli do Chocně a skončili ve zdejší Kostce, leč výlet už neměl žádný elán a tak nás jen trochu potěšila zpráva, že Mirka dorazila šťastně domů. Vyčkali jsme u Poličky (ani ta nám moc nechutnala) na Milenu, abychom v podstatě jen vyčkali, až si vypije své pivo.

Prostě, byl to zpackaný výlet.

Odkazy

Dokumentace

O Bezpráví

O Brandýse

O Mýtkově

O Chocni


Zpět