Benátská sekce TSA prezentuje:

 

pivni minifest

 

Přepisy z kroniky

Pivního festiválku
v sobotu 8. srpna 2015

 

Eda

(zatím se nevyjádřila)

Eva

Parný výlet — Pivní fesstiválek — na Špitálku. Účast celkově (i TSA) ovlivněna vedrem, takže pomenší. Pijáci si vybírají, co ochutnat a zvládnout to. Na pódiu slíbení Heligonkáři — vlastenecké a lidové písně se linou, zpěv přes mikrofony, které občasný poryv větru divně rozhučí a tentýž zapřičiňuje nadzvedání stánků, takže čepující musí zachýtávat plachty.

Máme sraz s Eliškou a Honzou, kteří jsou na cestě do Sloupnice za Jirkou Novákem. Nakonec jdeme na obídek do Veselky, kde je příjemněji v chládku u okna, i když tu kuchyň furt nechávají otevřenou. Ale pohoda.

Míra jede na kole domů, já autem na Pravěk na Křivolík. Žolinka doma nešťastná.

Honza

Na žádný výlet jsme vůbec nejeli, ale když jsme zjistili, že itinerář obsahuje toliko návštěvu Pivního festiválku s Heligonkaři a oběd na Veselce, rozhodli jsme se připojit svou účást do sobotního programu. Takže výlet se nám zatím líbí, odařilo se nám posilnit po dlouhé cestě z Hané, jen ta vedra by tu mohla být mírnější.

Eliška pivni minifest
ja.

Snad za to mohlo to hromské vedro, sám se přiznám, že se mi v něm také nikam nechtělo, ale účast letos byla nějaká vlažná. Jak od pivovarů a pivovárků, tak od milců piva. Styďte se!

Ke všemu si pořadatel ani netroufl vyhlásit koštovací čepování do speciální festivalových dvoudecek, což možná v tom pařáku ani nevadilo, stejně těch vzorků nebylo tolik.

Osobně mne nenadchlo žádné z nabízených piv, teprve nahoře na Veselce jsem si přišel na své a zdejší 4x chmelený Rychtář je prvotřídní a vůbec se mi od něj nechce zpátky do toho pekla na Špitálku, leč povinnost volá;-)

Odkazy

Dokumentace


Zpět